Lee Towers breekt andere hand tijdens revalidatie na gebroken heup: ‘Ik verdien een pechprijs’

Lee Towers, de Nederlandse zanger, heeft tijdens zijn revalidatie na een gebroken heup een andere hand gebroken. De zanger, die bekend staat om zijn hits als ‘You’ll Never Walk Alone’ en ‘Ik kan het niet alleen’, maakte deze week bekend dat hij een pechprijs verdient.

Towers onderging eerder dit jaar een heupoperatie nadat hij tijdens een optreden in het theater was gevallen. Na de operatie begon hij met revalidatie, maar helaas brak hij tijdens deze revalidatie zijn andere hand.

De zanger maakte deze week bekend dat hij een pechprijs verdient. “Ik ben al een paar maanden aan het revalideren, maar helaas heb ik nu ook mijn andere hand gebroken. Ik denk dat ik nu wel een pechprijs verdien”, aldus Towers.

De zanger is optimistisch over zijn herstel en hoopt dat hij binnenkort weer op het podium kan staan. “Ik ben er van overtuigd dat ik binnenkort weer op het podium kan staan. Ik ben al aan het oefenen en ik voel me steeds sterker worden”, aldus Towers.

Towers is niet de enige die te maken heeft met een gebroken heup. Veel mensen, vooral ouderen, breken hun heup elk jaar. De zanger wil daarom anderen aanmoedigen om hun herstel serieus te nemen en hun artsen te volgen.

Het is duidelijk dat Lee Towers een pechprijs verdient voor wat hij heeft meegemaakt. Maar door zijn optimistische houding en door anderen aan te moedigen om hun herstel serieus te nemen, laat hij zien dat hij veel meer verdient dan alleen een pechprijs.